Omgivningen

Kvidinge Park ligger i utkanten av Kvidinge, granne med åkrar och ängar men endast 5 minuters gångväg från busshållsplats och affär.

500 meter från gården ligger Prästamarken som är en liten skog med promenadslinga på 1,2 km. På våren kan man se vitsipporna som ligger likt en matta och på hösten alla nerfallna löv. På vintern har den lilla bäcken frusit till is och skogen har ändrat karaktär. Rönne å slingar sig i utkanten av skogen.

I byggnaden granne med Prästlönebostället ligger Qvidinge landsbygdsmuseum. Denna 36 meter långa korsvirkesbyggnad, som fram till 2002 tillhörde Prästlönebostället, är idag hemvist för hundratals gamla och välbehållna föremål. Hembygdsföreningen har under många år samlat på sig och fått skänkt till sig allehanda saker som hört hemma på gårdarna i byn. Det är en historisk resa att få gå omkring och titta på lantbruksredskap, den gamla hästvagnen och få titta in i drängkammaren.

Kvidinge kyrka från slutet av 1800 talet ligger 100 meter från gården, den vitkalkade kyrkan med koppartak är öppen dagligen för besök om man vill titta på växter, gammal arkitektur eller finna lugn.